16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέες καταγγελίες από επώνυμους για την Ζωή Κωνσταντοπούλου που σοκάρουν!

Ημερομηνία:

Κάποιοι, μετά την περιγραφή του επεισοδίου της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον υπάλληλο βενζινάδικου, εξοργίστηκαν. Και μπροστά στα αδιαμφισβήτητα γεγονότα επέλεξαν και αυτοί να δημοσιοποιήσουν τις δικές τους μαρτυρίες από αυτά που έζησαν κοντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Γράφει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου:

Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να της δώσει καλαμάκι για το Μίλκο, προφασιζόμενος έλλειψη αλλά προφανώς βυσσοδομώντας εναντίον της ελπίδας που έρχεται.

Έντρομοι μάρτυρες, που κατάφεραν να αποδράσουν λίγο πριν η πρόεδρος της Βουλής ζωστεί με εκρηκτικά, δηλώνουν ότι τους ανάγκασε να ορκιστούν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν απειλώντας τους πως ξέρει που μένουν και θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα.

«Υπήρχαν» και βίντεο και φωτογραφίες, αλλά η κα Κωνσταντοπούλου απειλώντας ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς εξανάγκασε αυτούς που τα τραβήξανε να τα σβήσουν. Σε εμφανή κατάσταση σοκ τα δύστυχα θύματα ανέφεραν πως τα μαλλιά της ανέμιζαν απειλητικά και δεν είχαν καμία άλλη επιλογή παρά να υπακούσουν. Η κυρία Κούλα από το σουβλατζίδικο απέναντι μίλησε και για ακτίνες θανάτου που έβγαιναν από τις βλεφαρίδες της προέδρου της Βουλής.

Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι η κα Κωνσταντοπούλου ως Queen Kong έχει σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη και με ελαφρά τινάγματα της πλούσιας κόμης της καταρρίπτει τα F16 που προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο, στέλνοντας τα να συντριβούν στις γύρω γειτονιές και προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων. Στην Ευρώπη, έκτακτη συνεδρίαση ηγετών προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να γίνει στρατιωτική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ειρήνη στην Ελλάδα.

Ο Χάρης Ζάβαλος από την πλευρά του εξιστορεί τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα όπως δεν είχαν το θάρρος να δημοσιοποιήσουν τα κανάλια της διαπλοκής που προστατεύουν την πρόεδρο της Βουλής:

Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα ρευματικα μου.

Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα εξω απο την πόλη όπου κ εχω να καταγγείλω οτι πέτυχα την κυρία Κωνσταντοπουλου να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο του πρατηρίου ουρλιάζοντας του “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ”.

01 CCil-7jUAAEGHnFΜαζι της ηταν κ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ο οποιος καβαλα σε μια πολική αρκούδα περιέλουζε τον άτυχο υπάλληλο με φυσικό αέριο Γκαζπρομ οσο 3000 τζιχαντιστες αποκεφαλιζαν τους κατοίκους της Αιδηψού προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά των εστιατόρων στο γραφικό αυτο χωριο όπου αρνούνται να κόψουν απόδειξη κ για αυτο το λόγο χρεοκωπησαμε ως χώρα.

Με πληροφορίες από anemosantistasis.blogspot.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ