Νέες καταπληκτικές φωτογραφίες από τα χιονισμένα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Χθες, μετά από 13 χρόνια, χιόνισε ξανά σε ολόκληρη την Κρήτη. Όταν λέμε χιόνισε εννοούμε παντού. Μέχρι και τις παραλίες. Μέχρι και το Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Ο Μάνος Παπαδομανωλάκης και η ManosArt ανέβασαν τρεις εκπληκτικές φωτογραφίες από τη χθεσινή χιονοβολή στα Χανιά και στο Παλιό Λιμάνι.

Στις φωτογραφίες δεσπόζει ο φάρος αλλά και το Γυαλί Τζαμισί.

"Sponsored links"

Δείτε τις:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΤΕΤΑΡΤΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle