20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέες πληροφορίες για Λούμπιτς: Δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη – Τα 2 πολυτελή Audi που αγόρασε

Ημερομηνία:

Τα σενάρια που ήθελαν τον Αντρέας Λούμπιτς να είχε νοσηλευτεί για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία φέρεται πως έπασχε, ανατρέπονται! Στο “φως” της δημοσιότητας έρχεται και μια είδηση για την αγορά δύο αυτοκινήτων μάρκας Audi, το ένα εκ των οποίων προοριζόταν για την… αγαπημένη του! 

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντίσελντορφ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο άνθρωπος που παρέσυρε στο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings, δήλωσε πως δεν είχε απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό θέτοντας θέμα κατάθλιψης.  «Δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη», είπε στο CNN.

H τελευταία επίσκεψη toy 28χρονου στο νοσοκομείο του Ντίσελντορφ έγινε στις 10 Μαρτίου, δύο μόλις εβδομάδες πριν τη μοιραία πτήση, ενώ σε ανακοίνωση του νοσοκομείου επισημαίνεται πως ο λόγος της επίσκεψης του ήταν μία «διαγνωστική εκτίμηση».

Γείτονες του συγκυβερνήτη τον περιγράφουν ιδιαίτερα αθλητικό, επισημαίνοντας πως δεν κάπνιζε, ότι ήταν υγιής, πως έτρεχε συχνά και φρόντιζε τον εαυτό του.  Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με το μοιραίο Airbus 320 με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία να δέχεται έντονες επικρίσεις, κατηγορούμενη για σοβαρές παραλείψεις.

Στο επίκεντρο σχεδόν όλων των ΜΜΕ του κόσμου βρίσκεται η ζωή του Αντρέας Λούμπιτς.

Το πολυτελές Audi

Σύμφωνα με το γερμανικό Focus, λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, ο 28χρονος είχε αγοράσει δύο ολοκαίνουρια πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi. Τα οχήματα αγοράστηκαν από ένα έμπορο στο Ντίσελντορφ και μάλιστα, είχε σκοπό να δώσει το ένα από τα δύο στη σύντροφό του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα, παραδόθηκε το ένα Ι.Χ στον 28χρονο, τρεις μόλις ημέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το όχημα αυτό προορίζονταν για την κοπέλα του.

koutipandoras.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...