Νέοι προέδροι και αντιπροέδροι στα τμήματα του ΕΒΕΧ

Κανένα σχόλιο

Με μοναδικό θέμα την εκλογή προέδρων και αντιπροέδρων των τμημάτων του Επιμελητηρίου Χανίων συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαρτίου το ΔΣ του φορέα.

Ο κ. Ροκάκης λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας πρότεινε συνεργασία στο σώμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Από την αρχή ως συνδυασμός και ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου δώσαμε δείγματα γραφής σε ότι αφορά τη συνεργασία που επιδιώκουμε να έχουμε. Για το λόγο αυτό προτείνω στα μέλη του ΔΣ και κυρίως στους συναδέλφους του συνδυασμού του απερχόμενου προέδρου, να αναλάβουν αναπληρωτές πρόεδροι σε όλα τα τμήματα του Eπιμελητηρίου ή ακόμα αν επιθυμούν ένα μέλος τους να αναλάβει την προεδρία του τμήματος υπηρεσιών».

Την πρόταση συνεργασίας του κ. Ροκάκη απέρριψε ο συνδυασμός του κ. Μαργαρώνη με αποτέλεσμα να διεξαχθεί κανονικά η εκλογική διαδικασία από την οποία στο Τμήμα μεταποίησης πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Φυντικάκης με αναπληρωτή πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Πατεράκη, ενώ για τα τμήματα υπηρεσιών και τουρισμού έγινε κλήρωση έπειτα από ισοψηφία. Τα αποτελέσματα στα δύο τμήματα έχουν ως εξής:

"Sponsored links"

Τμήμα Υπηρεσιών

Πρόεδρος: Ευστράτιος Κουρουπάκης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Γεώργιος Ζυμβραγάκης

Τμήμα Τουρισμού

Πρόεδρος: Νίκος Σεληνιωτάκης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αντώνιος Ροκάκης

Σε ότι αφορά το Εμπορικό τμήμα τα αποτελέσματα είχαν βγει μετά την σχετική διαδικασία από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία αναδείχθηκαν, πρόεδρος η κ. Θεοδώρα Κυριακάκη με αναπληρωτή πρόεδρο τον κ. Χρήστο Τσοντάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις