Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Ακρωτήρι Χανίων – Υπογράφηκε το ΠΔ και από τον ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Τις αυξημένες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας του Ακρωτηρίου Χανίων έρχεται να καλύψει η δημιουργία ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη θέση Πυθάρι-Σχοινοβόλακας. Το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο εγκρίνεται η τροποποίηση του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου ως προς τη χρήση από Δημοτικό κατάστημα σε βρεφονηπιακό σταθμό, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα αναπτυχθεί σε υφιστάμενο κτίριο, σε χώρο 798 τ.μ. και με δυναμικότητα 100 νηπίων και 24 βρεφών. Η ίδρυση του υπαγορεύθηκε από την πληθυσμιακή αύξηση που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και τις συνακόλουθες ανάγκες εξυπηρέτησης των κατοίκων, καθώς υπάρχει μόνον ένας με πολύ μικρή δυναμικότητα. με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι υπεράριθμες αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον προηγούμενο χρόνο.

Στο ίδιο κτίριο θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν παράλληλα δημοτικές υπηρεσίες, όπως και στο παρελθόν.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today