20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Βιριράκης στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων

Ημερομηνία:

Νέος πρόεδρος για το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ανέλαβε ο μηχανικός κ. Δημήτρης Βιριράκης, που αντικατέστησε τον κ. Γιάννη Ζερβό.
Η αντικατάσταση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς με βάση νόμο που είχε ψηφιστεί πριν τις εκλογές τον Μάιο του 2019 στις θέσεις αυτές πρέπει να τοποθετούνται άτομα που έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Ο ορισμός των μελών της Λιμενικής Επιτροπής (3 ορίζει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, 1 η ΠΕΔ, 1 το Εργατικο Κέντρο, 1 το ΕΒΕΧ, 1 το λιμεναρχείο) τον περασμένο Οκτώβριο δεν έλαβε υπόψιν τη νομοθεσία αυτή με αποτέλεσμα να πρέπει να αντικατασταθούν όσοι δεν πληρούσαν τα κριτήρια της νομοθεσίας.

Ο κ. Βιριράκης ήταν μέλος στην προηγούμενη Λιμενική Επιτροπή του Οκτωβρίου και ήταν υποψήφιος για πρόεδρος και έλαβε 5 ψήφους από τα άλλα μέλη της Επιτροπής, ενώ 3 ψήφους έλαβε ο άλλος υποψήφιος ο μηχανικός και μέλος επίσης της επιτροπής κ. Πέτρος Χατζησταύρου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ