Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί

Κανένα σχόλιο

Ένας ακόμα νεκρός στους δρόμους της Κρήτης, αυτή τη φορά στον Βόρειο Οδικό Άξονα, κοντά στο Μπαλί.

Στο τροχαίο συμμετείχαν δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά. Ως αποτέλεσμα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ ένας 60χρονος που εγκλωβίστηκε, παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του και του ΕΚΑΒ, τελικώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Ό,τι να 'ναιΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12:00 pm - 2:00 pmμε τον Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου
    Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.