Νέο κατάστημα των SYN.KA Super Markets στην Χερσόνησο

Κανένα σχόλιο

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σούπερ Μάρκετ SYN.KA στο νομό Ηρακλείου, στην Χερσόνησο , συνεχίζοντας έτσι την ανάπτυξη του δικτύου της.

Το ολοκαίνουριο κατάστημα, 900 τ.μ βρίσκεται, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 119 και τα εγκαίνιά του θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:00 το πρωί.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 18 έως και 26 Μαΐου τα σούπερ Μάρκετ SYN.KA θα προσφέρουν και στα τρία καταστήματά τους στο Ηράκλειο , μοναδικές προσφορές έως -50% αλλά και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο.

"Sponsored links"

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Καταναλωτών Κρήτης έχει ως στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την στήριξη των τοπικών παραγωγών του νομού, πάντα σε συνέπεια με την αρχή που πρεσβεύει από την ίδρυσή του να «εκτιμά τα προϊόντα του τόπου μας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις