15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέο κόμμα στα πολύ δεξιά από Τζήμερο, Κρανιδιώτη και στρατηγό Φράγκο;

Ημερομηνία:

Όλα δείχνουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν επανέλθει οι ζυμώσεις στο δεξί φάσμα του πολιτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στο επίκεντρο είναι ο Θάνος Τζήμερος που συνομιλεί με Φαήλο Κρανιδιώτη και στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Τα τρία ακροδεξιά πρόσωπα έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν να βρουν μία κοινή πορεία αλλά δεν τα κατάφεραν διότι δεν τα βρήκαν στο ποιος θα είναι ο αρχηγός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει δικό του κόμμα, τη Νέα Δεξιά, και ο ίδιος δηλώνει Λεπενικός έχει μάλιστα και δίκτυα επικοινωνία με το γαλλικό μόρφωμα.

Η περίπτωση του Θάνου Τζήμερου είναι ιδιαίτερη διότι παρουσιάστηκε ως επαγγελματίας του χώρου και γενικά κεντρώος αλλά λίγο αργότερα αποκάλυψε τα ακροδεξιά του πάθη.

Όσον αφορά τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, έχει ακουστεί πολλάκις το όνομά για συμμετοχή σε κόμμα. Ήταν από τα πρόσωπα που πρωτοστάτησαν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...