Νέο περιστατικό εξευτελισμού πολίτη από ΜΑΤ με σεξουαλικό περιεχόμενο – Παραβιάζουν το νόμο οι εφαρμοστές του “νόμου και της τάξης”

Κανένα σχόλιο

Κάπου μεταξύ του νόμου και η τάξη έχουν μπλέξει τα μπούτια της εκεί στην αστυνομία και στην κυβέρνηση.

Τα ΜΑΤ επιχείρησαν να εξευτελίσουν έναν εκ των 10 προσαχθέντων στα επεισόδια των Εξαρχείων.

Σε μία από αυτές, πάντως, τα ΜΑΤ έδειξαν ιδιαίτερο… ζήλο, καθώς ξεγύμνωσαν έναν νεαρό, όπως γίνεται ξεκάθαρο και στις φωτογραφίες.

"Sponsored links"

Είναι ένα ακόμα περιστατικό όπου η αστυνομία προχωρά σε πράξεις εξευτελισμού πολιτών με εκγύμνωσή τους και σεξουαλικά περιεχόμενα.

Προηγήθηκε το ξεγύμνωμα αφισοκολλητών του ΣΕΚ, όπως και το ξεγύμνωμα 20χρονου σπουδαστή στον οποίο έκαναν έλεγχο και στο εσώρουχό του λέγοντάς του:

«Τώρα δεν ξέρω αν σου αρέσει αυτό…».

Άραγε, αυτές οι συμπεριφορές σε ποιο χώρο θα ήταν ανεκτές, πού θα ήταν νόμιμες για να πρέπει να γίνονται σεβαστές και να μην επισύρουν ποινών;

Τι νόμος και τάξη είναι αυτή στην οποία οι εφαρμοστές του νόμου προχωρούν σε πράξεις εξευτελισμού με ξεγύμνωμα και σεξουαλικής φύσης υπονοούμενα;

Πηγή: reader.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις