15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νέο συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Τι λέει ανακοίνωση

Ημερομηνία:

Νέο συλλαλητήριο για τις 20 Ιανουαρίου, στο Σύνταγμα, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, αποφάσισαν -μετά από σύσκεψη το βράδυ της Παρασκευής- οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική HΠΑ.

Οι παραπάνω φορείς ενεργοποίησαν εκ νέου την «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», το όργανο που είχε διοργανώσει και στο παρελθόν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, καθώς δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.

Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

"google ad"

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ