Νέο «χτύπημα» Πολάκη: Επιμένει στους ισχυρισμούς για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών

Κανένα σχόλιο

Με μια νέα ανάρτηση του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχείρησε σήμερα να στηρίξει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών και όσα επεσήμανε και ο ίδιος για σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας.

«Χθες μίλησα για σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας πάνω στα αποκαΐδια και την τηλεοπτική προβολή του και κάποιοι ανατρίχιασαν λόγω “πολιτικής ορθότητας και καταπίεσης της ελευθερίας του τύπου”!! Στη φωτογραφία τα τεκμήρια της “ομαλότητας”……» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισυνάπτοντας και σχετικό ρεπορτάζ ιστοσελίδας που φιλοξενούσε μια φωτογραφία που ενισχύει τις υποψίες για εμπρησμό στον Κάλαμο.

inner

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today