Νίκος Ηγουμενίδης: Να δοθεί λύση σε όφελος των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Κανένα σχόλιο

Με τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων –  οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για μια ακόμη μέρα  –  βρέθηκε εκ νέου ο Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ηρακλείου είχε μακρά συζήτηση με τους εργαζόμενους οδηγούς, ενώ τόνισε ότι «Θα πρέπει να βρεθεί λύση σε όφελος των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, είτε θα πρέπει να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης σε όφελος των εργαζομένων, είτε θα πρέπει να παραταθεί η διάρκεια της προηγούμενης σύμβασης».

Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την άποψη ότι «αυτή τη στιγμή επιχειρείται η εξουθένωση των εργαζομένων και μια στρατηγική να οδηγηθούν στα άκρα με συνεχείς πιέσεις λόγω ανοίγματος του τουρισμού. Δεν θα πρέπει να ασκούνται τέτοιες πιέσεις στους εργαζόμενους, αλλά να προχωρήσει μια σύμβαση που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματά τους».

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε για το θέμα με την Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, ενώ άμεσα θα καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική παρέμβαση «με στόχο να σταματήσει η Κυβέρνηση να νίπτει τας χείρας της».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις