Νίκος Χουντής: « Όταν σε επιβραβεύει ο κηδεμόνας σου…»

Κανένα σχόλιο

Ο πρωθυπουργός της χώρας, όταν παραλάμβανε το βραβείο στη Βαυαρία, δήλωσε: «Δεν πίστευα ποτέ, και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015, ότι τέσσερα χρόνια μετά θα βραβευόμουν από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας».

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Νίκος Χουντής σχολίασε:

«Δεν το πίστευαν ούτε τα 3,5 εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνίδων που ψήφισαν στο δημοψήφισμα του 2015 «ΟΧΙ»για μια Ελλάδα κυρίαρχη και αξιοπρεπή, αλλά ούτε και τα σχεδόν 2 εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 επέλεγαν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δήθεν θα τους ανακούφιζε από τη θηλιά της γερμανικής κηδεμονίας».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις