«Να διασώσουμε την αξιοπρέπειά μας»: Διαδήλωση στους Τάφους των Βενιζέλων την Τετάρτη ενάντια στο «ξεπούλημά» τους

Κανένα σχόλιο

Αν και το Υπουργείο Οικονομίας έσπευσε να διαψεύσει την είδηση περί ιδιωτικοποίησης των Τάφων των Βενιζέλων με χθεσινή του ανακοίνωση, πολίτες δεν πείστηκαν και προχωρούν σε διαδήλωση, την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στον χώρο των Τάφων των Βενιζέλων.

Σε σχετική ανακοίνωση η οποία διακινείται μέσω μηνυμάτων που στέλνονται σε κινητά με την υπογραφή Επιτροπής Αγώνα Αντίστασης σημειώνονται τα εξής:

Έλληνες ξεσηκωθείτε και δώστε το δυναμικό παρόν την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στο Ακρωτήρι, στους Τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα διαδηλώσουμε μαζικά και δυναμικά οι Κρητικοί την αντίδρασή μας στο ξεπούλημα των Τάφων των Βενιζέλων για την αποπληρωμή του ελληνικού δημοσίου χρέους. Σηκωθείτε, ξεπουλούνται η ιστορία μας, οι αξίες μας, τα όσια και ιερά μας. Μην επαναπαύεστε άλλο. Διαδώστε και σε άλλους τη συγκέντρωση αυτή. Πάρτε μια ελληνική σημαία και στήστε τα κορμιά σας ως σημερινοί «Καγιαλάδες». Όλοι μαζί μπορούμε να διασώσουμε την αξιοπρέπειά μας.

"Sponsored links"

Η Επιτροπή Αγώνα Αντίστασης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις