Να πεινάς, να έχεις και τον Μητσοτάκη να σε δέρνει για να σε προστατέψει

Κανένα σχόλιο

“Έχει να πέσει μεγάλη πείνα αν συνεχίσουμε έτσι… Και ο κόσμος δε θα έχει και δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί αφού θα του λένε ότι αν διαδηλώσει θα σπείρει τον ιό. Εμ να πεινάς, εμ και να έχεις και τον Μητσοτάκη να σε δέρνει για να σε προστατέψει από τον κορωνοϊό…”

Αυτό μας είπε φίλος αναγνώστης εκφράζοντας την ανησυχία του για το πού πάνε τα πράγματα.

Βλέποντας τις χθεσινές εικόνες από τα Χανιά όπου μια συμβολική συγκέντρωση λίγων δεκάδων ανθρώπων δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας, μήπως έχει δίκιο να ανησυχεί;

"Sponsored links"

Εμ θα πεινάσουμε, εμ δε θα έχουμε και το δικαίωμα να διαδηλώσουμε;

 

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις