16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

«Να σε κάψω Γιαννη, να σε αλείψω λάδι»: Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για την προσφορά σε σχολικά είδη από τις Αμερικάνικες Βάσεις

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αντίστασης αναφέρεται στην προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις Βάσεις:

«Σχολικά και άλλα παιδικά  είδη πρόσφερε η αμερικάνικη ευκολία Αεροπορικής Βάσης Σούδας στο κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων» μας ανακοίνωσε ο Δήμος και η αντιδήμαρχος Ε. Αλιφιεράκη  ευχαρίστησε  δημόσια στα ΜΜΕ για την προσφορά!! (13-09-2018).

«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι» λέει ο σοφός λαός μας. Όλοι αυτοί ( εταίροι, σύμμαχοι, δανειστές , οι ιμπεριαληστές δηλαδή) που έχουν οδηγήσει το λαό και τη νεολαία  στη φτώχεια και την εξαθλίωση, που αρπάζουν όλο τον πλούτο που παράγει αυτός ο τόπος και οι εργαζόμενοι, με τις ελεημοσύνες τους επιδιώκουν να κρατούν τους εργαζόμενους υποταγμένους, και τα δικαιώματα στη ζωή να θεωρούνται χάρες!

Αποτελεί πρόκληση και προσβολή για τα φιλειρηνικά αισθήματα και τους αγώνες  του λαού μας  ενάντια στις βάσεις και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να εξωραΐζονται οι ιμπεριαλιστές δολοφόνοι με το μοίρασμα απ’ το δήμο των βαμμένων με το αίμα εκατομμυρίων αμάχων και μικρών παιδιών, προσφορών τους

Αυτοί που

► χρησιμοποιούν τον τόπο μας σαν ορμητήριο πολέμου και σπέρνουν το θάνατο και την καταστροφή στις γειτονικέ χώρες,

► οι πράκτορες τους ,CIA και  FBI αλωνίζουν  στη Θεσσαλονίκη και σ’ ολόκληρη τη χώρα,

► μας εμπλέκουν όλο και πιο βαθιά και πιο επικίνδυνα στα φιλοπόλεμα σχέδια  τους στα Βαλκάνια και στην νοτιανατολική Μεσόγειο στα πλαίσια του ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία ,

► έχουν  μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη βάση, ( Σούδα, Άραξος, Αλεξανδρούπολη , Λάρισα ) και ετοιμάζονται και για  άλλες ,

θεωρούν ότι με τις «χάντρες» τους θα υποτάξουν το λαό μας και θα ξεπλύνουν και τα δεινά που έχουν φέρει και στον τόπο μας.

Όσο και αν η κυβέρνηση και όλοι οι τοπικοί παράγοντες, δήμαρχοι, περιφερειάρχες ,αντιπεριφερειάρχης κλπ,  υποκλίνονται στους αμερικανονατοϊκούς  και είναι έτοιμοι να τους παραχωρήσουν τα πάντα και να δώσουν τη νεολαία  μας για κρέας στα κανόνια τους, ο λαός γνωρίζει ότι   για να κερδίσει τα δικαιώματα του στη ζωή και τη δουλειά και να ζήσει ειρηνικά με τους γειτονικούς λαούς  πρέπει  να δυναμώσει το  λαϊκό κίνημα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...

Γιώργος Γεννηματάς: 30 χρόνια από το θάνατo ενός σπουδαίου πολιτικού

«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ.,...