Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανώς εκνευρισμένος είπε: «Από δω μέσα θα μας βγάλετε σηκωτούς. Θα είμαστε στην εξεταστική. Δεν θα βάλετε στο κάδρο αυτούς που αποκάλυψαν την κλεψιά», ενώ μίλησε επίσης για «προ συνεννόηση» της ΝΔ με το ΚΙΝΑΛ.

Αρκετά εκνευρισμένος εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος μίλησε για συμπαιγνία ΚΙΝΑΛ – ΝΔ και σημείωσε: «Σας προειδοποιώ, αν ανοίξει το πανηγύρι θα είναι πολλοί αυτοί που θα χρειαστεί να εξαιρεθούν», ενώ σημείωσε πως ο Θάνος Πλεύρης ήταν σύμβουλος του ελεγχόμενου Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κ. Καραθανασόπουλος σημείωσε πως είναι «προκλητικό και άστοχο το αίτημα εξαίρεσης Τζανακόπουλου και Πολάκη από το ΚΙΝΑΛ».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη κατηγόρησε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ πως «πάτε χέρι-χέρι σε αυτή την υπόθεση γιατί ακριβώς δεν θέλετε να λάμψει η αλήθεια και με τεχνάσματα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτή», ενώ σημείωσε επίσης πως «δεν είναι τυχαίο ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρά για την εξαίρεση, αλλά επίσης και το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση».

Η απόφαση για την εξαίρεση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα βγει την Τρίτη, ενώ πρώτος μάρτυρας θα είναι ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

reader.gr