Νεολαία ΜέΡΑ25: Ο τρόπος για να πολεμήσουμε τις φασιστικές πρακτικές Χρυσοχοϊδη δεν είναι σε καμία περίπτωση να τις αντιγράψουμε

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση νεολαίας ΜέΡΑ25:

Η φωτογραφία με τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και την πινακίδα να κρέμεται κάτω από το λαιμό του είναι μια μαύρη σελίδα για τα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να συναινέσουμε σε τέτοιες πρακτικές ευτελισμού και τις καταδικάζουμε.

"Sponsored links"

Για εμάς που οραματιζόμαστε ένα ανοιχτό και δημόσιο πανεπιστήμιο με ελεύθερες ανταλλαγές απόψεων, ιδεών και εργαλείων αγώνα, αυτά τα περιστατικά δεν χωρούν και δίνουν τροφή σε αυτούς που αντιμάχονται το πανεπιστημιακό άσυλο και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο τρόπος για να πολεμήσουμε τις φασιστικές πρακτικές Χρυσοχοΐδη δεν είναι σε καμία περίπτωση να τις αντιγράψουμε.

Ο αγώνας μας για ένα ζωντανό πανεπιστήμιο με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές να παλεύουν και να διεκδικούν μέσα σε αυτό για τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους είναι διαρκής και αυτές οι πρακτικές αποτελούν τροχοπέδη στις μάχες που καλούμαστε να δώσουμε.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις