ΝΟΔΕ Κρήτης: Ο Τσίπρας έδωσε τα πάντα και δεύτερη βάση νότια της Κρήτης και δεν πήρε τίποτα

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση έδωσαν στη δημοσιότητα οι ΝΟΔΕ Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου σχετικά με την επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και τα αποτελέσματα της συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους οι τέσσερις ΝΟΔΕ της Κρήτης αναφέρουν τα εξής:

Ο πρωθυπουργός των καταλήψεων, ο πάλαι ποτέ αγωνιστής του αντιαμερικανισμού μετά από λίγα 24ωρα στην Αμερική φαίνεται πως έγινε πια βασιλικότερος του βασιλέως.

"Sponsored links"

Στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αφού έπλεξε το εγκώμιο των ΗΠΑ, προχώρησε ακόμη ένα βήμα παρά πέρα και αναδείχθηκε σε «ευεργέτη» των Αμερικανών.

Εκεί, δηλαδή που περιμέναμε βοήθεια 4 δισ. από τις ΗΠΑ, ο Πρωθυπουργός γυρνά με τις αποσκευές του ελαφρύτερες κατά 2,4 δισ. ευρώ, ποσό που θα προστεθεί στα 125 δισ. χρέη που έχουν ήδη στις πλάτες τους οι Έλληνες πολίτες.

Από την άλλη, η διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα θα δημιουργήσει, όντως, νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, όχι όμως για την ελληνική, αλλά για την  αμερικανική οικονομία.

Πέρα από τα δισ. των Ελλήνων φαίνεται να υποσχέθηκε και μια ακόμα στρατιωτική βάση στα νότια της Κρήτης! Κοινώς έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτε! Ούτε καν την αναγνώριση της Χώρας μας ως σημαντικού περιφερειακού δρώντα  στην περιοχή της Μεσογείου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά την ανικανότητά του να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Λίγο πριν εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, μην έχοντας εκθέσει αρκετά τον εαυτό του και την Χώρα, στο πλαίσιο δημόσιου διαλόγου στο Ινστιτούτο Brookings δήλωσε πως «έχουμε φάει την καμήλα», ωστόσο οι Έλληνες δεν τρώνε «…ΣΑΝΟ».

Από το «έξω οι βάσεις του θανάτου”» που φώναζε κάποτε, στη δημιουργία και δεύτερης Αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην Κρήτη!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις