ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων: Ο Περιφερειάρχης αδιαφορεί για τις συνεχείς κατολισθήσεις σε σημεία του ΒΟΑΚ – Ακόμα να απομακρυνθούν οι χωμάτινοι όγκοι

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Χανίων μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο τμήμα του ΒΟΑΚ στο Σταλό όπου υπήρξε η μεγάλη κατολίσθηση, δόθηκε δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά στην απουσία μέτρων για την αποτροπή των κατολισθήσεων αλλά και στην αργοπορία της Περιφέρειας να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσει να απελευθερωθεί ο δρόμος στο σημείο του Σταλού και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Εδώ και μέρες παρακολουθούμε, το πώς αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Κρήτης τη μεγάλη κατολίσθηση επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σταλού. Μία κατολίσθηση όπου ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά  δυστυχώς εξελίσσεται σε σίριαλ με  διαδοχικές παρατάσεις στην απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω «εργασιών αποκατάστασης».

"Sponsored links"

Από την αδιαφορία του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και την γενική του συμπεριφορά ως προς τις συνεχείς κατολισθήσεις σε σημεία της Εθνικής οδού κυρίως στη Περιφέρεια Χανίων, φάνηκε ότι μάλλον χάρη μας έκανε που μπήκε στον κόπο να μαζέψει τουλάχιστον τους χωμάτινους όγκους από την άσφαλτο. Όμως είτε δεν θέλει, είτε δεν είναι ικανός να ολοκληρώσει την απομάκρυνση των χωμάτινων όγκων από την άσφαλτο κοροϊδεύοντας τους πολίτες του νομού μας.

Σε σημερινή επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Χανίων μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρο στο συγκεκριμένο σημείο, για να δουν από κοντά το μέγεθος της κατολίσθησης και να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών, δεν συνάντησαν κανέναν εργαζόμενο, κανέναν εργοδηγό, κανέναν μηχανικό, που να εργάζεται ώστε να  απομακρυνθούν τα χώματα.

Ο δρόμος αν και παραμένει κλειστός, διαπιστώσαμε ότι ελάχιστες εργασίες αποκατάστασης έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά, καθώς η Περιφέρεια δεν τηρεί ούτε την ελάχιστη υποχρέωση της προς αυτούς.

Αν και ο κ. Αρναουτάκης αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις είτε στον ΟΑΚ και στον κ. Καζάση είτε στον αρμόδιο υπουργό, οι ευθύνες επιστρέφουν πάλι σε αυτόν. Εδώ και τόσα χρόνια δεν κούνησε το δαχτυλάκι του για να κάνει κάτι ώστε να παρθούν μέτρα πρόληψης για τις κατολισθήσεις, αλλά και σήμερα ούτε που τον ενδιαφέρει η απομάκρυνση των χωμάτινων όγκων για την εξυπηρέτηση των οδηγών και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις