ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χανίων και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων για τα γεγονότα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε παρόμοιο μήκος κύματος οι ανακοινώσεις ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χανίων και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων σχετικά με τα γεγονότα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Χ. Χανίων:

“Διαφωνώ με αυτά που λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιωμά σου να τα λες»

"Sponsored links"

Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ – Βολταίρος

Βασισμένη σε αυτή την αρχή η Δημοκρατία προχωράει , δυστυχώς στη πόλη μας κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται ως φύλακες της Δημοκρατίας επιθυμούν την επιστροφή του σκοταδισμού και των φασιστικών νοοτροπιών.

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ Χανίων καταδικάζει τον βίαιο και αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο ομάδα ακραίων στοιχείων την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων διέκοψε τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου της «Πρωτοβουλίας για την παιδεία και της Οικονομίας» , ο σκοταδισμός και οι ενέργειες αυτού του είδους δεν έχουν θέση στη πόλη μας.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων:

«Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα απαράδεκτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από ομάδα ακροαριστερών διαδηλωτών, η οποία απέτρεψε με βίαιο τρόπο την πραγματοποίηση ανοικτής συζήτησης της «Πρωτοβουλίας για την παιδεία και της Οικονομίας».

Τέτοια φαινόμενα προσπάθειας φίμωσης και επιβολής σκοταδισμού είναι καταδικαστέα.

Η δημοκρατία δεν αντέχει τέτοιου είδους συμπεριφορές» .

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις