ΝΟΔΕ Χανίων: Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πόσο ψεύτες είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χανίων αναφέρεται στην αποκάλυψη ότι ήδη το Υπερταμείο ζητά το ενοίκιο από εμισθωτή ακινήτου του δημοσίου στα Χανιά:

Έπεσε και το τελευταίο «φύλλο συκής» από τους υποστηρικτές του νομοσχεδίου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το οποίο παραχωρούνται για εκμετάλλευση στο Υπερταμείο της τρόικα περισσότερα από 10.000 ακίνητα του δημοσίου.

Όπως αποκαλύπτεται από νέο δημοσίευμα ενημερωτικού portal των Χανίων, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή το νομοσχέδιο Τσακαλώτου. Πλέον τα 10.119 ακίνητα του δημοσίου, μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι ανήκουν στο υπερταμείο και για αυτό ζητείται από τον εκμισθωτή ακινήτου του δημοσίου στα Χανιά, το ποσό των ενοικίων να κατατεθεί σε λογαριασμό της εταιρείας εκμετάλλευσης των ακινήτων του δημοσίου (ΕΤΑΔ), με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε.

"Sponsored links"

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ψεύτες είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζί με τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού κα Βλαζάκη, παραμύθιασαν τους πολίτες που παραβρέθηκαν σε εκδήλωση, τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο. Εκεί άκουσαν μισόλογα, ψέματα και μπόλικη ασάφεια με αποκορύφωμα τα λόγια της κας Βλαζάκη η οποία ανέφερε ότι: «Με μόνη την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης δεν έχει συντελεστεί καμία μεταβίβαση ακινήτων στο Υπερταμείο».

Με την δημοσιοποίηση των σχετικών εγγράφων και πριν προλάβει να ξημερώσει, είχαν ήδη καταρριφθεί οι ισχυρισμοί της, όπως το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγες μέρες με την σαθρή «επιχειρηματολογία» του κ. Σταθάκη.

Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις