14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Ντροπή!»: Yποκριτικά τα συγχαρητήρια της ΝΔ στον Αντετοκούνμπο λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Τώρα οι Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Κυρανάκης στέλνουν υποκριτικά συγχαρητήρια στον «Γιάννη, το Ελληνόπουλο». Χθες όμως καταψήφιζε, όλη η ΝΔ. Ο Γεωργιάδης φώναζε «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι». Και ο Κυρανάκης υπόσχεται «επιδόματα μόνο για Έλληνες»…

Να σημειώσουμε ότι κριτική άσκηση και η Ράνια Σβίγκου σημειώνοντας:

“Εάν ο κ. Αντετοκούμπο γεννιόταν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη-Κυρανάκη, οι γονείς του δεν θα είχαν δικαίωμα σε κανένα επίδομα”

Aναπαράγοντας το πρόσφατο σχόλιο της Ράνιας Σβίγκου στην ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει την προκλητική υποκρισία της ΝΔ στο ζήτημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

 

Να υπενθυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα, μόλις πριν 6 μήνες, στις 7 Δεκεμβρίου του 2017 ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συζήτησης, στο “Blue Sky” αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας ότι έχει μόνο ελληνική ιθαγένεια, καθώς δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά «κάπου στην Αφρική», κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού έχει γεννηθεί, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει λάβει ελληνική μόρφωση.

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;» λέει αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Blue Sky. Στη συνέχεια, αφού προφέρει σωστά το όνομα του star του NBA, προσθέτει. «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; “Ο Έλληνας” τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι», είπε ειρωνευόμενος.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XVDMVvCYITs”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...