17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Η ιστορία με τις μάσκες- αλεξίπτωτο ήταν μια παταγώδης αποτυχία – “Είναι βέβαιο ότι κάποιος γραφειοκράτης έκανε λάθος”

Ημερομηνία:

Παταγώδη αποτυχία χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την ιστορία με τις μάσκες- αλεξίπτωτο καθώς ήταν καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη στο στούντιο του ΑΝΤ1 και ο παρουσιαστής βρήκε ευκαιρία και φόρεσε μπροστά της μια τέτοια μάσκα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τις μάσκες:

“Είναι βέβαιο ότι ήταν μία παταγώδης αποτυχία. Έγινε ένα λάθος στο μέτρημα και στα μεγέθη των μασκών, άλλα διάβαζαν, άλλα κατάλαβαν, ήταν ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί. Είναι βέβαιο ότι κάποιος γραφειοκράτης έκανε λάθος. Από εκεί και πέρα θα το αναζητήσουμε, θα δούμε και ποιος έχει την ευθύνη γιατί στην όποια διαχείριση δημοσίου χρήματος έχει ευθύνες όποιος την κάνει. Θα το ψάξουμε, θα το δούμε, δεν έχουμε σκοπό να κρεμάσουμε κανέναν. Έγινε λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι οι άλλες δύο μάσκες που θα πάνε στο σχολείο να είναι σωστές”.

Ερωτηθείσα για το κόστος των μασκών με το οποίο επιβαρύνθηκε το ελληνικό δημόσιο, απάντησε:

“Τα 6 εκατομμύρια όταν τα διαχειρίζεσαι περνούν από το Ελεγκτικό Συνέδριο, γίνεται μία διαδικασία, ένας διαγωνισμός. Δόθηκε στην ΚΕΔΕ διότι υπήρξε ένας προβληματισμός. Ένας πραγματικός προβληματισμός. Υπήρξαν χώρες που δεν δώσανε καθόλου μάσκες, χώρες που δώσανε. Τελικώς επικράτησε η άποψη ότι για λόγους κόστους είναι καλό τα παιδιά να πάρουν από τρεις μάσκες και έγινε και για λόγους συμβολισμού”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=p_esCi2XLQM”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...