Ντόρα Μπακογιάννη: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι 300 βουλευτές

Κανένα σχόλιο

Μια νέα πρόταση ρίχνει στο τραπέζι των συζητήσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός κα Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να επαναλειτουργήσει και πάλι εύρυθμα το Κοινοβούλιο.

Προτείνει να ληφθεί πρωτοβουλία προκειμένου να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι 300 της Ολομέλειας ούτως ώστε να σταματήσουν οι συνεδριάσεις εξ αποστάσεως και να είναι κανονικά όλοι παρόντες δια ζώσης, καθώς το προσεχές διάστημα θα υπάρξει μια πλειάδα σχεδίων νόμων που θα κατατεθούν.

Πηγές από τη Βουλή των Ελλήνων ωστόσο αναφέρουν πως αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει αφενός γιατί η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα να εμβολιαστούν 45 κρατικοί αξιωματούχοι και αφετέρου κανείς δεν εγγυάται ότι θα δεχθούν τον εμβολιασμό και οι 300.

"Sponsored links"

Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν και κατά πόσο θα εμβολιαστεί, ενώ το ίδιο παράδειγμα μπορεί να ακολουθήσουν και οι βουλευτές του.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις