“Ντόρα, το 89′ έγινε μισή δουλειά”: Το σύνθημα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα που προκάλεσε αντιδράσεις

Κανένα σχόλιο

Αίσθηση προκαλεί το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι για την Ντόρα Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, άγνωστοι έγραψαν το εξής σύνθημα: «Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε, εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη, να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του, Ντόρα.

Ιωάννινα: Προκλητικό σύνθημα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

Στην άλλη πλευρά του εκλογικού περιπτέρου, οι άγνωστοι έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα: «Αμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα».

"Sponsored links"

Ιωάννινα: Προκλητικό σύνθημα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις