Ντ. Μπακογιάννη: Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας… μιλάω πολιτικά. Δεν είναι μεσαία τάξη τα 500 ευρώ. Οι οικονομολόγοι μας κατάντησαν εκεί που μας κατάντησαν

Κανένα σχόλιο

Τεράστιο «καρφί» για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και τον «ορισμό» που έδωσε στη μεσαία τάξη, άφησε η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη «άδειασε» τον Χ. Σταϊκούρα λέγοντας ότι «διαφωνούσα πάντα με τον ΟΟΣΑ. […] Δεν είναι μεσαία τάξη τα 500 ευρώ», προσδιορίζοντας την μεσαία τάξη πάνω από τα 1.500 ευρώ.

«Ο Σταϊκούρας είναι υποχρεωμένος να μιλά με βάση τον ΟΑΣΑ. Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας… μιλάω πολιτικά» εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη και έταξε… ελαφρύνσεις σταδιακά… στο μέλλον.

"Sponsored links"

Μάλιστα, σε αποστροφή του λόγου της, η Ντ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι δεν είναι οικονομολόγος, προσθέτοντας με νόημα «οι οικονομολόγοι μας κατάντησαν εκεί που μας κατάντησαν».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις