Ντ. Μπακογιάννη: Ξεμπλοκάρονται λιμενικά έργα στο Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η βουλευτίνα Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη αναφερει ότι σημαντικά έργα για το νομό Χανίων ξεμπλοκάρονται και προχωρούν.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Μετά από συνεργασία που είχα με τον υφυπουργό για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, ένα σημαντικό χρονίζον ζήτημα που αφορά στην περιβαλλοντολογική αδειοδότηση 19 μικρών λιμένων στα Χανιά και εκατοντάδων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και πολλών μικρών έργων όλων των κατηγοριών επιλύεται.

"Sponsored links"

Με βάση τη σχετική γνωμοδότηση του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας, στο οποίο είχε απευθύνει το αίτημα το Λιμενικό Ταμείο Χανίων μέσω της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, πολλά έργα στο νομό Χανίων ξεμπλοκάρονται και προχωρούν, όπως για παράδειγμα έργα στον λιμένα Λουτρού Σφακίων και στον λιμενίσκο Τερσανά Ακρωτηρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις