Ντ. Μπακογιάννη: «Ονειρεύομαι τα Χανιά ως ένα κέντρο πολιτισμού, με τα Νεώρια και το παλιό λιμάνι ως μοναδικά σημεία μεγάλης πολιτιστικής μνήμης»

Κανένα σχόλιο

H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τα Νεροκούρου όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ιατρική περίθαλψη και την πρόνοια, στην παιδεία και την ασφάλεια.

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι η πολύ υψηλή φορολογία εξοντώνει τους αγρότες και την αγροτική οικονομία, καθώς και ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και προβλήματα με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.  Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ και ιδιαίτερα στη μείωση της φορολογίας.

Στη συνέχεια η πρώην υπουργός, επισκέφθηκε την περιοχή της Σούδας, όπου μίλησε για τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης των Χανίων και στον τομέα του πολιτισμού σημειώνοντας ότι: «ονειρεύομαι τα Χανιά ως ένα κέντρο πολιτισμού, με τα Νεώρια και το παλιό λιμάνι ως μοναδικά σημεία μεγάλης πολιτιστικής μνήμης».

"Sponsored links"

Αύριο Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τον ‘Αγιο Ιωάννη και θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής στο Καφενείο Βαρανάκη και στις 20:15 θα είναι στη Χαλέπα, στην πλατεία Ευαγγελιστρίας στο PASO COFFEE

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις