Ντ. Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας άγεται και φέρεται ανάμεσα στον Ξανθό και τον Πολάκη

Κανένα σχόλιο

Με συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM” ανέφερε τα εξής σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του κορωνοϊού:

Θέλω να ελπίζω ότι ο κ Τσίπρας θα συνειδητοποιήσει το κόστος που θα έχει αν δεν καταλάβει το κακό που κάνει ο Πολάκης. Παραβλέπει τον νόμο και αρνείται την συμμόρφωση την ώρα που όλη η κοινωνία καλείται να εφαρμόσει τα μέτρα.

Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.

"Sponsored links"

Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος στην ανάγκη αναζήτησης μιας αντιπολιτευτικής τακτικής. Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια τρύπα στο νερό.

Αμφισβητούν τους επιστήμονες και κρίνουν την κυβέρνηση αλλά δεν κάνουν καμία αντιπρόταση. Ο κ. Τσίπρας άγεται και φέρεται ανάμεσα στον Ξανθό και τον Πολάκη.

Με ανησυχεί η αμφισβήτηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Να κρίνουν την κυβέρνηση όχι τους επιστήμονες. Και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας.

Βλέπω τον κ. Τσίπρα να είναι μια διχασμένη πολιτική προσωπικότητα σε ένα διχασμένο κόμμα. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κόμμα αντιπολίτευσης στην Ευρώπη το οποίο να παίζει με το ζήτημα του κορονοϊού.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις