Ντ. Μπακογιάννη: “Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση μπορούμε να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα δώσει λύση στα προβλήματα των κατοίκων των Περιβολίων”

Κανένα σχόλιο

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Παρασκευή  τα Περιβόλια Χανιών και τις Μουρνιές και παρακολούθησε την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αρωνίου Ακρωτηρίου, στην οποία έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα.

“Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση μπορούμε να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα δώσει λύση στα προβλήματα των κατοίκων των Περιβολίων, όπως η απουσία πεζοδρομίων, η έλλειψη σχολικών αιθουσών και η διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων” σημείωσε η πρώην υπουργός.

Στη συνέχεια, στις Μουρνιές η κ. Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την υψηλή φορολογία, την ανασφάλεια που νιώθουν αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα θέματα που αφορούν στους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα.

"Sponsored links"

Τέλος στο Αρώνι Ακρωτηρίου παρακολούθησε την εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου στην οποία έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα και του γνωστού εθίμου με τις φωτιές. “Είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο το ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται για τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας και τα αναβιώνει με τόσο όμορφο τρόπο, διατηρώντάς τα ζωντανά στο χρόνο” είπε η κ. Μπακογιάννη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις