Νότης Μαριάς: Διανομή της υπερκάλυψης του πρωτογενούς πλεονάσματος εδώ και τώρα

Κανένα σχόλιο

Τη διανομή του ποσού της υπερκάλυψης του πρωτογενούς πλεονάσματος ζήτησε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε ως αποτέλεσμα της φορολεηλασίας των Ελλήνων πολιτών και της μείωσης των συντάξεων προκειμένου να πληρωθούν τα χρεολύσια των ξένων τοκογλύφων δανειστών.

Δεδομένου ότι οι στόχοι του πρωτογενούς πλεονάσματος υπερκαλύφθηκαν σύμφωνα και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση πρέπει να διανείμει ως νέο κοινωνικό μέρισμα το 50% της υπερκάλυψης του ποσού του πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3 δις ευρώ.

"Sponsored links"

Απαιτούμε λοιπόν εδώ και τώρα κατέληξε ο Νότης Μαριάς την άμεση διανομή στον φτωχοποιημένο Ελληνικό λαό υπό τη μορφή κοινωνικών παροχών και μειώσεων φόρων του παραπάνω ποσού των 3 δις ευρώ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today