Νότης Μαριάς: Η τρόικα και το Μνημόνιο οδηγούν τον ελληνικό λαό σε ανθρωπιστική κρίση

Κανένα σχόλιο

Μιλώντας την Πέμπτη 24/1/2013 στο Στρασβούργο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς κατήγγειλε την τρόικα η οποία έχοντας επιβάλλει το αντικοινωνικό Μνημόνιο οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τους βουλευτές των 47 κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι η πατρίδα μας περνά λόγω του Μνημονίου της τρόικας τη χειρότερη οικονομική ύφεση μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς το ΑΕΠ της έχει ήδη μειωθεί τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον κατά 25%.

Ειδικότερα επισήμανε ότι στην πατρίδα μας υπάρχουν πάνω από 1.500.000 άνεργοι, έχουν κλείσει χιλιάδες μαγαζιά ενώ είχαμε και πάνω από 3000 αυτοκτονίες.

"Sponsored links"

Για το λόγο αυτό ο Νότης Μαριάς κάλεσε το Συμβούλιο της Ευρώπης να αναλάβει τις ευθύνες του και να λάβει θέση σε σχέση με το ζήτημα της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα που προκαλεί το μνημόνιο.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις