19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Οι μαφιόζοι χτυπούν, ο Πολάκης αντέχει, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει

Ημερομηνία:

Με αφορμή την επίθεση με βόμβα μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην Αθήνα η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του βουλευτή Χανίων σ. Παύλου Πολάκη. Η επίθεση αυτή προκαλεί θυμό και αγανάκτηση, αλλά δε μας εκπλήσσει. Ο σ. Πολάκης πρωτοστατεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση για να σταθεί στα πόδια της η Δημόσια Υγεία και να φύγουν οι εργολάβοι, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη σημαντικές υποθέσεις διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγείου» με την οποία έπνιξε την χώρα το παλαιό πολιτικό σύστημα. Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά. Οι θιγόμενοι αντιδρούν με κάθε τρόπο.

Ο Παύλος Πολάκης δεν τρομοκρατείται και το ξέρουν όλοι. Ούτε είναι μόνος του. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συμπαραστέκεται στον συναγωνιστή μας. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων έχει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν γίνει στόχος βομβιστικών επιθέσεων, μικρών και μεγάλων. Εκφράζουμε όμως τον αποτροπιασμό μας γιατί η επίθεση έγινε στον χώρο της ιδιωτικής κατοικίας του σ. Πολάκη, στον χώρο της οικογένειάς του.

Οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να δρουν υπογείως και να τρομοκρατούν. Ο Παύλος Πολάκης θα συνεχίσει να τους «χτυπάει». Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει την κάθαρση ως το τέρμα. Τα τσακάλια το υποψιάζονται. Ο λαός θα τους το επιβεβαιώσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...