Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ: Η δημιουργία του δημόσιου ΙΕΚ Αποκορώνου είναι γεγονός

Κανένα σχόλιο

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει τη δημιουργία δημόσιου ΙΕΚ Αποκορώνου.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Στις 15-9-2015, εκδόθηκε το Φ.Ε.Κ. (τ. Β΄, αρ. 2004/15-9-2015), που αφορά στη δημιουργία του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου.

"Sponsored links"

Το συγκεκριμένο Ι.Ε.Κ., που η δημιουργία του αποτελούσε αίτημα της τοπικής κοινωνίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, έρχεται να καλύψει κενά της δημόσιας εκπαίδευσης στην εν λόγω περιοχή, τόσο του πρωτογενούς όσο και του τριτογενούς τομέα.

Επιπρόσθετα, η λειτουργία του θα βοηθήσει στην κατάρτιση στελεχών που θα αποδειχτούν αρωγοί για την τόνωση και την προώθηση της τοπικής οικονομίας.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, όχι μόνο επαναφέροντας τους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης στην υπηρεσία τους, με την ταυτόχρονη λειτουργία των καταργημένων κλάδων, αλλά και με τις τομές που πραγματοποίησε και πρόκειται να πραγματοποιήσει στο ευαίσθητο χώρο της παιδείας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις