Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Μιλώντας για την κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή One Talk, ο κ. Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε «ύβρις» να για την ιστορία της Αριστεράς να θεωρούμε ότι συνέχεια των αγώνων που έδωσαν γενιές με κόστος ζωής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Παπακώστα, με τον κ. Καμμένο, με τον κ. Παπαγγελόπουλο και όλα τα υπολείμματα από ένα ηττημένο ΠΑΣΟΚ.

«Η πολιτική της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα τραύμα. Ιστορικό, φιλοσοφικό, δημοκρατικό, πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό. Ένα τραύμα ανεπούλωτο. Τον εμπαιγμό που έγινε στο δημοψήφισμα του 2015» υπογράμμισε.

«Από την ανατροπή και την περιφρόνηση και τον διασυρμό του δημοψηφίσματος και μετά το χρονικό της διακυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα και τα μέλη της κυβέρνησης είναι το σύγχρονο εγχειρίδιο για τον πολιτικό αμοραλισμό».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως πειραματόζωο». Αναφερθείς στα Μνημόνια είπε πως, όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει, αλλά οι δεσμεύσεις του έχουν εγκλωβίσει την επόμενη γενιά. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του πως «η συνθηκολόγηση που έγινε μετά το δημοψήφισμα του 2015 ήταν αποτέλεσμα προσωπικής στρατηγικής του κ. Τσίπρα και μιας μικρής ομάδας γύρο του».

Onetv.gr