Ν. Μπογιόπουλος: Να ένας “πατριώτης” που οι αλβανικές απαγόρευσαν “αναιτίως” την είσοδο στην Αλβανία

Κανένα σχόλιο

Με σχόλιο του ο Νίκος Μπογιόπουλος αναφέρεται στη φωτογραφία ατόμου του οποίου η είσοδος στην Αλβανία απαγορεύτηκε από τις αλβανικές αρχές. Όπως είναι φανερό, σε κεντρικό σημείο του σώματός του έχει τατουάζ που γράφει “ΜΙΣΟΣ”.

Δείτε τι γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος:

Ο συγκεκριμένος “πατριώτης” φέρεται (πηγή: @Δρομογράφος) να είναι ένα από τα άτομα που διαμαρτύρονταν σήμερα στα ελληνικά κανάλια καταγγέλλοντας τις αλβανικές αρχές ότι τους απαγόρευσαν… αναιτίως την είσοδο στη γειτονική χώρα. 

"Sponsored links"

Εφόσον είναι έτσι τότε βασίμως θα πρέπει να εικάσουμε ότι αυτός, τώρα, διακινεί τον “πατριωτισμό” του εντός των ελληνικών συνόρων…

Δείτε και τη φωτογραφία:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις