Ν. Χαρδαλιάς από Χανιά: Ξεχάστε τους τουρίστες από Βρετανία και Σουηδία

Κανένα σχόλιο

Ξεχάστε τους τουρίστες από Βρετανία και Σουηδία, είπε με λίγα λόγια ο κ. Χαρδαλιάς στη σύσκεψη που είχε με τους φορείς των Χανίων με αφορμή την επανεκίννηση των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο Χανίων.

Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο στην κυβέρνηση το απαγορευτικό για τις συγκεκριμένες χώρες ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου, δίχως να σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν πτήσεις από αυτή την ημερομηνία. Αντιθέτως, αυτό που θα συμβεί είναι ότι στις 15 Ιουλίου θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση που σημαίνει ότι η ημερομηνία μπορεί να πάει επιπλέον 15 μέρες πίσω και ούτως καθ’ εξής.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Ν. Χαρδαλιάς από τα Χανιά το άνοιγμα των συνόρων δεν είναι αγώνας ταχύτητας, “είναι μαραθώνιος” αφού πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων που μπορεί να αποτελέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

"Sponsored links"

Βεβαίως, την ίδια στιγμή, Βρετανία και Σουηδία είναι δύο από τις χώρες με τις περισσότερους επισκέπτες στα Χανιά και αυτό σίγουρα μεγαλώνει τον προβληματισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιά στο αεροδρόμιο Χανίων, το 16,1% των επισκεπτών ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο και το 12,4% από τη Σουηδία. Δηλαδή, ένα ποσοστό 28,5% της τουριστικής κίνησης ήταν από αυτές τις δύο χώρες.

Το καλοκαίρι πάντως είναι μεγάλο και όλα θα συνεκτιμούνται μέρα τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα. Υπομονή λοιπόν και κάνουμε λογαριασμό στο τέλος του καλοκαιριού

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις