Ξέχασαν να φορέσουν μάσκα οι Ηρακλειώτες – Δεκάδες πρόστιμα

Κανένα σχόλιο

Δεκάδες πρόστιμα για μετακίνηση χωρίς αποστολή SMS στο 13033 βεβαιώθηκαν το Σάββατο στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, καθως συνεχίζονται οι έλεγχοι από την αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, σε όλη την Κρήτη το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν 76 παραβάσεις για μετακίνηση χωρίς sms ή σχετικό έγγραφο. Από αυτές, η συντριπτική πλειονότητα, 53 στον αριθμό, βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο και επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Έξι πρόστιμα “έπεσαν” στην Περιφερειακή Ενοτητα Χανίων, 7 στο Ρέθυμνο, 4 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και 6 στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

"Sponsored links"

Σε ότι αφορά τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, συνολικά σε όλη την Κρήτη βεβαιώθηκαν 25 σχετικές παραβάσεις από τις οποίες:

7 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

3 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

9 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και

6 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις