22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ξανά εκτός ο Τσιόδρας: Αλλαγή Μαγιορκίνη με Γώγο

Ημερομηνία:

Ξανά χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00, η επίσημη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του νέου κοροναϊου. Ωστόσο, τον Σωτήρη Τσιόδρα δεν θα αντικαταστήσει ο Γκίκας Μαγιορκίνης αλλά ο καθηγητής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν συμμετείχε στην καθημερινή ενημέρωση με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περιθωριοποίησή του, εξαιτίας διαφωνιών που εξέφρασε για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι θα επανέλθει. Από τότε, όμως έκανε μόνο μία εμφάνιση, ενώ στις άλλες επίσημες ενημερώσεις εμφανίστηκε ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Αναφορικά με τον τελευταίο είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι ο μόνιμος αντικαταστάτης του Σωτήρη Τσιόδρα, όταν αυτός απουσιάζει. Ωστόσο, στη σημερινή ενημέρωση δεν θα είναι ο Γκίκας Μαγιορκίνης – κατά ορισμένες πληροφορίες βρίσκεται στα Κύθηρα – αυτός που θα αντικαταστήσει τον Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά ο Χαράλαμπος Γώγος.

Η αλλαγή έρχεται μετά το θόρυβο που ξέσπασε για τις δηλώσεις του Γκίκα Μαγιορκίνη σχετικά με τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία. Υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει κέρδος από τη μείωση των μαθητών στην τάξη.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ