21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ξανά στον αέρα η ΕΡΑ Χανίων

Ημερομηνία:

Με δελτίο τύπου της η ΕΡΑ Χανίων ενημερώνει ότι από χθες και μετά από 5 1/2 μήνες φίμωσης, η ΕΡΑ Χανίων είναι ξανά στον αέρα. Όπως είχαμε γράψει και εμείς, η υπόσχεση που είχε δοθεί μετά τη διακοπή ρεύματος στο πομπό των μεσαίων στις 4 Δεκεμβρίου του 2014 ήταν ότι θα ξαναλειτουργήσει την επόμενη ημέρα. Τελικώς, από χθες, 5 και πλέον μήνες μετά η ΕΡΑ είναι ξανά στον αέρα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Από χτες 21/5 επανασυνδέθηκε το συμβόλαιο ρεύματος της ΔΕΗ στο κτίριο του πομπού μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ .Ο πομπός στα 1512 khz επαναλειτούργησε κανονικά στις 12,μετά από 5,5 μήνες πραξικοπηματικής προσπάθειας της νεριτ να φιμώσει τις φωνές της ελεύθερης ERTOPEN σε όλη την Ελλάδα.

Η όλη απόπειρα στοίχησε 5,5 μήνες μη φωταγώγησης του ιστού της κεραίας,θέτωντας σε κίνδυνο τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Χανίων.Και οικονομικά 4800€ κόστος επανασύνδεσης,μαζί με το κόστος προσπάθειας πολλών συντελεστών για επαναφορα του συμβολαίου σε ισχύ.Κύριοι υπεύθυνοι ο <<πρόεδρος>> της νεριτ και ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών.

Αντίστοιχη προσπάθειας φίμωσης στην ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ,είχε ως αποτέλεσμα κλοπές,πλιάτσικο και σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής του <<αδερφού>>πομπού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...