Ξανά στον αέρα! Νέος διευθυντής της ΕΡΑ, ο Γιώργος Γιουκάκης

Κανένα σχόλιο

Μπορείς να την πεις κι «εσωτερική μεταγραφή» μια και προέρχεται από το ραδιόφωνο του ERT Open. Εκεί όπου βρισκόταν ο Γιώργος Γιουκάκης όλο αυτό το διάστημα, από το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013 μέχρι και σήμερα.

Ο Γιώργος Γιουκάκης είναι δημοσιογράφος. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1984 στην εφημερίδα Τα Νέα. Ακολούθως εργάστηκε στην εφημερίδα Πρώτη (1986-90), στο εβδομαδιαίο περιοδικό Ταχυδρόμος (1990-93), στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (1994-2011) και στην εφημερίδα 6 Μέρες (2013). Παράλληλα, από το 1988 εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία (Ε.ΡΑ.).

Τη διετία 2009-11 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) και τον Ιούνιο 2013 εξελέγη στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κουράντη και έχει δύο γιους. Στήριξε σθεναρά τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ ενάντια στο “μαύρο” που επιβλήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

"Sponsored links"

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός θα έχει την υψηλή εποπτεία όλων των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΥΚΑΚΗΣ- ΕΡΤ Ο νέος διευθυντής της ΕΡΑ Γιώργος Γιουκάκης

Αναπληρωτές διευθυντές ορίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Χρυσοστόμου για τα μουσικά ραδιόφωνα και ο Νίκος Τσιμπίδας για τα ενημερωτικά. Θα οριστούν συντονιστές για το κάθε σταθμό ξεχωριστά, πρόσωπα όλα προερχόμενα μέσα από την ΕΡΤ.
Μέχρι τις 11 του μηνός (ίσως και μία-δύο ημέρες νωρίτερα) θα βρίσκονται στον αέρα όλοι οι «παλιοί» ραδιοσταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Και, ναι, επιστρέφει και η «ΕΡΑ Σπορ 101.8». Όπως επίσης το «Ράδιο Φιλία 106.7» και η «Φωνή της Ελλάδος» με επικεφαλής τη Γιάννα Τριανταφύλλη.

Το… μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και των λειψών ραδιοφώνων της αποτελεί παρελθόν, η Ε.ΡΑ είναι ξανά στους δέκτες μας και αυτό δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως μία νίκη της δημοκρατίας. Επιτέλους.

e-tetradio.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις