Ξανανοίγουν οι καντίνες στη νήσο Χρυσή

Κανένα σχόλιο

Ανοιχτές μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα παραμείνουν οι καντίνες και τα αναψυκτήρια στη νήσο Χρυσή, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λασιθίου στη Νεάπολη.

Σύμφωνα με την απόφαση, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η λειτουργιά των τριών χώρων επαγγελματικής εγκατάστασης αναψυκτηρίων και των τεσσάρων υπαίθριων χώρων της εταιρίας στο νησί της Χρυσής, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Η απόφαση αφορά τις περιοχές της νότιας παραλίας «Βουγιού μάτι» και της βόρειας παραλίας «Πελεγρίνα».

"Sponsored links"

Στις 18 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η συζήτηση της κρινόμενης αίτησης για τον αν θα επιτρέπεται η λειτουργία των αναψυκτηρίων.

Το σκεπτικό της απόφασης είχε να κάνει με το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών, σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί η τάξη στο νησί.

efsyn.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today