Ξανθός: Είναι απαράδεκτο να μην αποζημιώνονται τα τεστ στον ιδιωτικό τομέα

Κανένα σχόλιο

Στην τοποθέτησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων ο κ. Ξανθός τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να παρουσιάζει μια παραποιημένη εικόνα στο θέμα των ΜΕΘ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τις ΜΕΘ κατά 27%, συνέχισε ο κ. Ξανθός, και η κυβέρνηση της ΝΔ για 9 μήνες μέχρι την πανδημία δεν προσέθεσε ούτε μία νέα κλίνη ΜΕΘ.

Ο κ. Ξανθός είπε επίσης ότι οι κλίνες ΜΕΘ είναι 760 και όχι πάνω από 1000, όπως διατείνεται η κυβέρνηση προσθέτοντας και τις κλίνες του ιδιωτικού τομέα, που όμως ήδη υπήρχαν. Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της να διπλασιάσει την ημερήσια αποζημίωση του ιδιωτικού τομέα για τις ΜΕΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι απαράδεκτο εν μέσω πανδημίας να υπάρχει κερδοσκοπία.

"Sponsored links"

Κλείνοντας, ο κ. Ξανθός ζήτησε για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση να αποζημιώσει τα τεστ για covid-19 που γίνονται με εντολή γιατρού.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις