Ξεκίνησε η δοκιμαστική αποστολή μηνύματος έκτακτης ανάγκης μέσω του 112

Κανένα σχόλιο

Δοκιμαστικά μηνύματα μέσω της πλατφόρμας προειδοποίησης για έκτακτες καταστάσεις, του αριθμού 112, ξεκίνησαν να αποστέλλονται το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην δοκιμαστική άσκηση από το κέντρο επιχειρήσεων εστάλη στα κινητά τηλέφωνα μήνυμα που έγραφε: «Ειδ. Έκτ. ανάγκης: Ακραία κατ.», ακολουθούσε η ημερομηνία και η υποσημείωση ότι πρόκειται για δοκιμαστική εκπομπή μηνύματος.

Η πλατφόρμα 112 δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας, ωστόσο έκτοτε παρέμεινε ανενεργή. Το ζήτημα της μη λειτουργίας της επανήλθε στη δημοσιότητα μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ συζήτηση άνοιξε ξανά μετά τη φονική θύελλα στη Χαλκιδική.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις