15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ /FEAD

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ /FEAD» υλοποιεί σταδιακά τη διανομή ειδών παντοπωλείου. Συγκεκριμένα:

  • Στο χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ Κύπρου 8 για τους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν στο κέντρο της πόλης.
  • Στο Κέντρο Κοινότητας Σούδας για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.
  • Στο χώρο στέγασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” Ελ. Βενιζέλου για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου.
  • Στο χώρο στέγασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” Ακρωτηρίου για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.
  • Κατ’ οίκον διανομή όπου αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο.

Η διανομή πραγματοποιείται τμηματικά, τηρώντας όλα τα μέτρα, για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊου.

Επαγγελματίες του Τμήματος Πρόνοιας σε συνεργασία με βρεφονηπιοκόμους του ΔΟΙΚΟΙΠΠ ενημερώνουν τους ωφελούμενους και διευκολύνουν στη διανομή των προϊόντων.

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και δεν παρέλαβαν τρόφιμα, παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 2821341693 προκειμένου να τα παραλάβουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ