Ξεκίνησε το έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ της αντικατάστασης του εξοπλισμού της Κεντρικής Αποστείρωσης του Γ.Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» προχωρά στην ριζική αντικατάσταση των μηχανημάτων της Κεντρικής Αποστείρωσης του, ένα έργο που είχε από καιρό καταστεί αναγκαίο λόγω της φθοράς των παλαιών μηχανημάτων που έχουν κλείσει 20 χρόνια λειτουργίας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 500.000€, (με ύψος σύμβασης 386.508€) το οποίο χρηματοδοτείται από κονδύλια του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο υλοποιείται με το νοσοκομείο σε πλήρη λειτουργία, αλλά το χρονικό διάστημα από 18 Φεβρουαρίου 2019 έως 18 Μαρτίου 2019 θα βρίσκεται εν λειτουργία μόνον ένας κλίβανος της Κεντρικής Αποστείρωσης και ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λειτουργούν κανονικά τα χειρουργεία και θα εξυπηρετούνται μόνον έκτακτα περιστατικά.

"Sponsored links"

Είναι επίσης πιθανό το ενδεχόμενο κάποιες μέρες να μην λειτουργεί κανένας κλίβανος και τα έκτακτα χειρουργεία του Γ.Ν. Χανίων να καλύπτονται σε συνεργασία με το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ) και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου (ΓΝΡ).

Η διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που θα υποστούν καθώς θα υπάρξει καθυστέρηση ενός μηνός στον προγραμματισμό των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Η ταλαιπωρία αυτή θα είναι όμως πρόσκαιρη ενώ το έργο της αντικατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού της Κεντρικής Αποστείρωσης θα προσφέρει μελλοντικά πολλαπλά οφέλη στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις