Ξεκινάει η πώληση των εφημερίδων στα σούπερ μάρκετ

Κανένα σχόλιο

Σταδιακά αναμένεται να ξεκινήσει η πώληση των εφημερίδων στα σούπερ μάρκετ. Η υπουργική απόφαση υπεγράφη από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη τη Δευτέρα και σύμφωνα με τον ίδιο (ΕΡΤ), ενδεχομένως η διάθεση τους να ξεκινήσει και από το ερχόμενο Σάββατο…

Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ είναι ήδη σε επικοινωνία με το Πρακτορείο, προκειμένου να συνεργαστούν για την υλοποίηση της απόφασης… Η οποία σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Ανάπτυξης (στην ίδια συνέντευξη στην ΕΡΤ) αφορά και στα μίνι μάρκετ.

Να σημειωθεί ότι γίνεται προσπάθεια (και από την πλευρά του υπουργείου) το μέτρο να μην είναι προσωρινό, και να παραμείνει σε ισχύ η πώληση δηλαδή των εφημερίδων από τα σούπερ μάρκετ και μετά το τέλος της κρίσης.

"Sponsored links"

Τέλος τονίζεται ότι τα πρόστιμα είναι τσουχτερά για τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ που δεν θα συμμορφωθούν και ανέρχονται απο 1.000 ευρώ εως 100.000 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση (με τη βαρύτητα της παράβασης). Αρμόδια αρχή για τις καταγγελίες και τη διαπίστωση παραβάσεων, αλλά και την επιβολή προστίμων είναι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις