Ξεκινά και στα Χανιά η αναζήτηση διαμερισμάτων για τη φιλοξενία προσφύγων

Κανένα σχόλιο

Παρά τις αντιδράσεις που είχε εκφράσει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ως συνέχεια και αντιδράσεων εκ μέρους της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, για το κατά πόσο πρέπει να αναλάβει το έργο της φιλοξενίας των προσφύγων η Σύμπραξη Φορέων ή η Αναπτυξιακή Χανίων, τελικώς, με σημερινό δελτίο τύπου το οποίο συνυπογράφουν οι Αναπτυξιακή Ηρακλείου, η Σύμπραξη Φορέων αλλά και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ανακοινώνεται η έναρξη υλοποίησης του έργου για μίσθωση διαμερισμάτων στα Χανιά για τη φιλοξενία προσφύγων.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν τα κτίσματα για να γίνουν αποδεκτά στο πρόγραμμα αλλά και στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους.

Αναφέρονται πιο αναλυτικά τα εξής:

"Sponsored links"

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ σε συνεργασία με την Σύμπραξη Φορέων Χανιών για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα στα Χανιά για την προσωρινή στέγαση προσφύγων, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • Να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης των Χανίων ή σε περιοχές και οικισμούς πλησίον της πόλης.
  • Να είναι κατάλληλα για την στέγαση 4 έως 6 ατόμων.
  • Να βρίσκονται σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, κοινωφελείς δομές κτλ, καθώς και να υπάρχει σύνδεση με αστική/υπεραστική συγκοινωνία.
  • Ο μισθωτής (Αναπτυξιακή Ηρακλείου ή Σύμπραξη Φορέων Χανίων) αναλαμβάνει την επίπλωση και τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα προπληρωμής των ενοικίων έως το τέλος του 2017.
  • Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναιέως 31/12/2017με δυνατότητα παράτασης ενός έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουντις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 9.00 – 15.00, στις έδρες των εμπλεκόμενων φορέων.

Οι αιτήσεις και αναλυτικά οι Όροι και οι Προϋποθέσεις για την εκμίσθωση των κατοικιών βρίσκονται στις ιστοσελίδες www.anher.gr και www.sfchania.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ,

Διεύθυνση:  Ν. Παχάκη 2, 70100, Αρχάνες

Iστοσελίδα: www.anher.gr.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση για αποστολή αιτήσεων: developer@anher.gr

Πληροφορίες κ. Ντέπυ Ροβίθη, τηλ. 2810 753311, 2810 753300  φαξ 2810 753310

"Sponsored links"

Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση,

Διεύθυνση: Ελ.Βενιζέλου 4, 73132, Χανιά

Iστοσελίδα: www.sfchania.gr

Ηλεκτρονική Διεύθυνση για αποστολή αιτήσεων: info@sfchania.gr

Πληροφορίες κ. Ηρακλής Δρακάκης, τηλ. 28210 56899, φαξ 28210 57747

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις